Logo - wonenindocklands.nl
Bel ons! 020 - 471 1904 | Contact
Docklands - banner 4 Docklands - banner 5 Docklands - banner 1 Wonen in Docklands Wonen in Docklands Docklands - banner 2 Docklands - banner 6 Docklands - banner 3

Wonen in Docklands: Wonen in Noord aan het IJ. Dichterbij dan je denkt!

Alle woningen zijn verkocht, de omgevingsvergunning is onherroepelijk en we zijn gestart met de bouw.

 

 Alle kopers gefeliciteerd met jullie aankoop!

Droom je al lang van je eigen appartement (woon/werk combinatie) met een balkon of een prive daktuin en een gezamenlijke dak- en moestuin? Schrijf je dan snel in en ontwerp samen met ons je droom in Docklands! In Docklands is er ruimte voor 44 appartementen. Heb je een auto dan kun je deze parkeren in de parkeergarage onder de daktuin.

Noord aan het IJ is de upcoming woonplek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten. In Noord heb je ruimte, gezelligheid en heb je alles dichtbij: festivals, winkels, sport, binnenstad, recreatie, het centraal station en een betaalbaar ruim huis. Kortom: Noord aan het IJ is een slimme keuze.

De invulling van Docklands ligt nog voor een deel open. Je kunt zelf bepalen hoe je je appartement zou willen indelen. Dit kan voor de kleinere appartementen door het kiezen van je optimale plattegrond en voor de grotere appartementen zijn er bijzonder veel mogelijkheden deze naar je eigen wensen in te delen. Of je je woning nu wilt bouwen rondom een authentieke jukebox of zigzag wilt verbinden aan je atelier of kantoor. Docklands biedt je niets meer en niets minder dan vrijheid en ruimte voor jouw woonwensen.